Figyelem!! A portál teljes körű használatához jelentkezzen be!!

Tisztelt Munkáltató!

Munkavállalói számára az OTP SZÉP kártya három alszámláján biztosíthat béren kívüli juttatásokat elektronikus utalványok formájában. 2018-ban a szálláshely utalvány évi 225 000, a vendéglátás utalvány évi 150 000, a szabadidő utalvány évi 75 000 forint értékben adható kedvezményesen adózó béren kívüli juttatásként (118%-os adóalapra számolva 14% EHO + 15% SZJA, összesen 34,22%).

A kártyabirtokosok a szálláshely alszámlát szálláshely-szolgáltatásra, belföldi utazásszervezésre (előre összeállított utazási csomagokra),gyógyfürdő- és strandbelépőre, illetve a szálláshely-szolgáltatással egyidejűleg a szálláshelyen igénybe vehető bármely szolgáltatásra; a vendéglátás alszámlát éttermi és mozgó valamint egyéb vendéglátásra (például házhozszállítás, közétkeztetés), gyógyfürdő- és strandbelépőre, illetve a szálláshely-szolgáltatással egyidejűleg a szálláshelyen igénybe vehető bármely szolgáltatásra; a szabadidő alszámlát egészségügyi szolgáltatásokra, kulturális programokra, állatkerti és vidámparki belépőre, sport, szabadidős és wellness tevékenységekre, sportrendezvények részvételi díjára, fürdők és élményparkok igénybevételére, belvízi séta- és kirándulóhajókra, idegenvezetésre és szálláshely-szolgáltatásra használhatják fel. A szálláshely-szolgáltatás,a gyógyfürdő- és strandbelépő az utalványkártya mindhárom alszámlájáról fizethető.

A munkáltatói szerződéskötés megkönnyítése érdekében a szerződéses adatokat kitöltheti honlapunkon is – a részletekért kattintson a Szerződéskötési folyamat menüpontra!

Az OTP SZÉP kártya a munkáltatók számára ingyenes, feltöltési jutaléktól mentes, a munkavállalók számára az első főkártyát ingyenesen biztosítjuk.

Ha Ön már szerződött Munkáltatónk, a bejelentkezést követően megrendelheti az OTP SZÉP kártyákat munkavállalói számára, feltöltheti egyenlegüket és kezelheti adatait.

Az OTP Pénztárszolgáltató Zrt. évek óta meghatározó szereplője a hazai Cafeteria piacnak. Új fejlesztéseink révén nemcsak szolgáltatni tudjuk  termékeinket, hanem OTP Cafeteria szoftverünkkel a nyilatkoztatáshoz szükséges cafeteria adminisztrációt is segítjük. Az alábbi videón bemutatjuk az OTP Cafeteria szoftver működését. Video megtekintése